Afdrukken
Ankeiler: Aan ‘De Wageningse derby’ uit bij ONA’53 heeft SKV een punt overgehouden. Beide teams scoorden eenmaal, dus een eindstand van 1-1.

- Aan ‘De Wageningse derby’ uit bij ONA’53 heeft SKV een punt overgehouden. Beide teams scoorden eenmaal, dus een eindstand van 1-1.

SKV speelde het betere voetbal. De blauwhemden lieten de bal goed door de ploeg gaan en zochten telkens naar het gaatje in de defensie van ONA’53. In de 28e minuut werd met een harde, maar precieze, pegel van afstand van Ludo Oosting (ooit speler bij ONA’53) SKV via de binnenkant van de paal op een 0-1 voorsprong gezet.

In het laatste kwartier tot de rust kreeg SKV nog een paar kansjes. In de 36e minuut kreeg kreeg Abass Kone de bal net niet langs de ONA-doelman en vlak voor rust ging een uithaal van Emilj Astamirov ook niet tegen de touwen. Gerust werd er dus met een kleine voorsprong voor SKV.

In de 65e minuut ging SKV weer in de aanval. De bal kwam randje 16 metergebied bij Melle ten Brinke. Tom Reugebrink van ONA’53 kwam goed uit zijn doel en voorkwam dat Melle met een lob over hem heen kon scoren. In de 79e minuut gaf Koen Douglas een harde, strakke voorzet voor het doel van ONA’53. Melle ten Brinke schoot de bal van dichtbij hard naar het doel, maar met een katachtige reflex hield Reugebrink de bal wederom uit zijn doel.

ONA’53 was inmiddels aanvallender gaan spelen. De ene hoge bal na de andere werd richting ‘de zestien’ van SKV geschoten. In de 82e minuut had dit resultaat. Een zo’n hoge bal werd door verdediger Lukas Wilgenhof erg ongelukkig op zijn voet geraakt en buiten het bereik van de SKV-doelman verdween de bal in het doel van SKV. De 1-1 was uiteindelijk ook de eindstand van de wedstrijd.