nieuwsberichten namens RTV Rijnstreek

3-Daagse over bereikbaarheid Wageningen bij RTV Rijnstreek

“Het is vijf over twaalf”, verzuchtte een winkelier afgelopen week op de politieke avond in het gemeentehuis. Raadsleden kregen daar te horen dat het ontbreken van parkeerbeleid ernstige gevolgen heeft voor de ondernemers in de binnenstad. Klanten klagen steen en been of wijken uit naar andere plaatsen. Een avondje uit in de schouwburg kan snel worden verpest door een eindeloze zoektocht naar een geschikte parkeerplaats. Kortom: de bereikbaarheid van Wageningen is een onderwerp dat leeft, maar dat ook felle reacties oproept.
Read more

Schwarzman naar WSDV

WSDV versterkt zich het komend seizoen met de Rus Alexander Schwarzman, één van de beste dammers van de wereld. De 51-jarige Moskoviet zal voor de Wageningse ereklasser de zeven belangrijkste van de elf wedstrijden van de partij zijn. De viervoudige oud-wereldkampioen, die vorig jaar een match om de wereldtitel van Roel Boomstra verloor, kan door interne sponsoring worden gecontracteerd. Read more

Woetstok

Op zaterdag 29 juni is het Torckpark dé place to be tijdens het jaarlijkse Woetstok festival dat dit jaar voor de zesde keer georganiseerd wordt. Het festival wordt ondersteund vanuit LoburgLive en samen met een team van enthousiaste organisatoren wordt op deze dag een mooi muzikaal programma neergezet. De bands zullen vertolkt worden door Wageningse artiesten. Het festival is voor iedereen gratis toegankelijk.

Heb je iets te melden?

Heb je iets te melden of heb je commentaar op iets wat er gebeurt. Wil je reageren op iets dat er in Wageningen plaatsvindt: stuur jouw mening in een ingezonden brief naar de kabelkrant. Wel je volledige naam vermelden. Stuur je mail naar:

nieuws@rtvrijnstreek.nl

Plan Born-Oost onduidelijk over Mansholtlaan

Op 24 april was er in het Wageningse stadhuis een informatiebijeenkomst van de gemeente en de WUR over het stedenbouwkundig plan voor Born-Oost, het deel van de Campus ten oosten van de Mansholtlaan waar nu al NIOO-KNAW en Aeres gevestigd zijn. Ook de Mansholtlaan was ingetekend, maar de plannen daarvoor zijn vaag. Er wordt gewacht op de provincie.

Read more

1 2