Kinderfestival

Op 20 mei organiseert de Ronde Tafel Wageningen voor het eerst het Kinderfestival Wageningen.
Een hele dag spelen op springkussens en stormbanen, voetballen in de pannakooi of net doen alsof je een echte wetenschapper bent in de proefjestent! Of gewoon knutselen in de knutseltent. Voor kinderen van 4-12 jaar is er wat te doen, en natuurlijk is er ook de mogelijkheid om op het terras op het midden van het terrein een hapje of een drankje te nuttigen.
Het doel van het festival is om geld op te halen voor de speelgoedbank, omdat ieder kind het recht heeft om te spelen. Het festival vindt van 10-18u plaats op het terrein bij Duivendaal, toegang is gratis.
De Ronde Tafel Wageningen is onderdeel van de vereniging De Nederlandsche Tafelronde die momenteel 197 tafels omvat. Het is een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, en uitwisseling van kennis, ervaring en meningen stimuleert. Daarnaast is het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk.
Meer weten? Kijk op www.kinderfestivalwageningen.nl voor meer informatie.

Geef een reactie