22 en 23 december De Wageningse Top 400

 

 

 

Rijnstreek 106FM zendt vanuit het Rijnstreek Live-cafe van 22 december 12.00 uur tot 23 december 00.00 uur de Wageningse Top 400 uit. Een lijst samengesteld voor en door Wageningers. Geen voorgekauwde lijstjes maar jouw persoonlijk muzieksmaak want JIJ stelt de Top 400 samen. Geef daarvoor maximaal 10 favoriete nummers door via onderstaande link. Je mag je eigen muzieksmaak doorgeven zoals Hardrock, Nederlandstalige nummers, Blues of jazz, de nieuwste van Justin Bieber of Pharrell Williams of ga je meer voor de traditionele klassiekers van The Beatles, The Eagles, Queen of Boudewijn de Groot? Je kunt natuurlijk ook de echte Wageningse Lisa Lois, Toontje Lager of lokaal Wagenings talent opgeven. Kortom, alle soorten en stijlen muziek zijn mogelijk.Tijdens de Top 400 vinden er in het Rijnstreek Café diverse evenementen plaats en is het mogelijk om onze programma makers live aan het werk te zien. En als je altijd al radio hebt willen maken bieden we je de mogelijkheid om in de nacht een deel van de Top 400 te presenteren. De gehele maand november kan je jouw favoriete singles (max. 10) doorgeven. Dat kan online of via de stemformulieren die op diverse locaties in het centrum van Wageningen te vinden zijn. Als je ook je contactgegevens doorgeeft krijg je wellicht de mogelijkheid om live jouw nummer 1 toe te lichten.

Geeft hier je favoriete nummers door (max 10):
https://www.survio.com/survey/d/Y6E8M3M8A4V8E5F6K

Geef een reactie