Ongemerkt afvallen en moeiteloos conditie opbouwen!

Wie dat wil zou eens aan badminton kunnen denken, een toegankelijke en gezellige sport voor jong en oud, voor beginners en gevorderden.
Het houdt je fit, is goed voor de lijn en bovendien heel gezellig. Je leert veel mensen kennen en door training te volgen bouw je vanzelf contacten op.

Badminton heeft zo veel in zich dat je op elk niveau aan je trekken kunt komen. Je hoeft geen atleet te zijn om te kunnen badmintonnen. Op elk niveau kan gespeeld worden en je bepaalt zelf hoe ver je daarin gaat.

Probeer het eens uit. Je mag bij De Kantjils vier weken gratis meespelen en dan krijg je nog les en training ook. Elke donderdagavond om 8 uur in Sporthal de Vlinder. Jeugd op dinsdag en/of vrijdag om half 7. Zie ook www.kantjils.nl

Geef een reactie