RTV Rijnstreek samen met Omroep Gelderland

Op woensdagmorgen 7 februari staat er tussen 10u en 14u een bus van Omroep Gelderland geparkeerd naast de ingang van het stadhuis. RTV Rijnstreek heeft op die dag de beschikking over deze bus, die uitgevoerd is met een radiostudio en met tv-camera’s, zodat een tv-registratie mogelijk is.
Deze omroepbus wordt ingezet in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Voor RTV Rijnstreek betekent dit, dat er op 7 februari een rechtstreeks radioprogramma vanuit de bus gemaakt wordt, waarin zoveel mogelijk over de Wageningse politiek gepraat zal worden. Omroep Gelderland levert hierbij inhoudelijke en facilitaire ondersteuning. RTV Rijnstreek zendt uit via zijn eigen kanalen. Daar waar nodig sluit Omroep Gelderland programmatisch aan.
Er staat ons onder meer een debat voor ogen tussen een aantal Wageningse politici over door RTV Rijnstreek aangedragen thema’s, die leven in de stad. Ook het publiek op de Markt zal voor de microfoon zijn zegje kunnen doen richting lokale politiek.

Geef een reactie