Wageningen zonder aardgas?

Koken en verwarmen zonder aardgas is de toekomst. Hoe gaan we in Wageningen overstappen naar duurzame warmtebronnen voor koken en verwarming? Denk en praat hierover mee tijdens de avond ‘Warm Wageningen’ op donderdag 22 februari van 18.15 tot 21.30 uur in het Stadhuis

Elke wijk is verschillend en vraagt dus een eigen aanpak om los van het aardgas te komen. Op de bijeenkomst denkt u met andere wijkbewoners na welke aanpak het beste bij uw wijk past. En op welke manier uw wijk kan voorsorteren op een aardgasloze toekomst, samen met de gemeente.

Uit elke Wageningse wijk kunnen vijf bewoners meedoen. Er is nog een tekort aan bewoners uit de wijken Centrum, Veluvia, Sahara en Boomgaarden. Vindt u het leuk om mee te denken vanuit uw wijk? Meldt u dan aan met een bericht aan klimaatneutraal@wageningen.nl met daarin uw naam, wijk, adres en telefoonnummer. Het maakt niet uit of u huurder of woningeigenaar bent, jong of oud, wel of niet goed thuis in het onderwerp.
Op www.wageningenklimaatneutraal.nl vindt u een kaartje met de wijkindeling. De gemeente zorgt voor eten en drinken. Het belooft een energieke avond te worden.

Geef een reactie