Koor Török Ignác Gymnasium uit Gödöllő bezoekt Wageningen

Van donderdag 19 april tot zondag 22 april brengt het koor van het Török Ignác Gymnasium uit Gödöllő een bezoek aan Wageningen. Het koor telt zo’n 30–35 leden, jongens en meisjes in de leeftijd van 14 tot 18 jaar.
Het repertoire van het koor is heel divers, van traditionele volksmelodieën tot musicals, van Gregoriaans tot spirituals en klassieke koorwerken door de eeuwen heen. Veel koorleden bespelen ook een instrument en bij optredens worden vaak nieuwe bewerkingen toegepast. Voorop staat: met plezier samen zingen, muziek maken, de wereld van muziek ontdekken. In Gödöllő verzorgt het koor de muzikale omlijsting van de schoolplechtigheden, maar ook daarbuiten, in hun thuisstad worden regelmatig concerten gegeven. Sinds 2013 is de dirigente Dóra Tápai.

Op donderdagochtend vindt op het stadhuis een ontvangst plaats door burgemeester Van Rumund.

Samen met het schoolorkest van Pantarijn, de Pantarini’s treedt het koor twee keer op:
• Donderdag, 19 april om 20.00 uur op het Pantarijn aan de Hollandseweg
• Vrijdag, 20 april om 20.00 uur in de Openbare Bibliotheek..
Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

Naast deze optredens geeft het koor een uitvoering in Rumah Kita en in de Kardinaal Alfrinkschool.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Jacob Jansen (JJansen@pantarijn.nl), muziek docent aan het Pantarijn.

Geef een reactie