Dikke bandenrace en tijdrit bij Wageningse Muur

De 34e Wageningse Wielermuur geeft zaterdag 2 juni plezier voor iedereen. Toeschouwers genieten van wielerprestaties.
De Wielermuur is geliefd en ook berucht door de beklimming van de Wageningse Berg. Kom kijken of fiets mee met of tegen vrienden of collega’s.

De Dikke Banden Race is voor de jeugd van 7 tot en met 12 jaar. De jongsten tot en met 9 jaar rijden één en de ouderen twee ronden van 2,2 kilometer. De deelnemers mogen niet op racefietsen rijden, maar op fietsen met ‘dikke’ banden (kinderfiets, mountainbike). Fietshelmen zijn te leen en alle rijders krijgen een t-shirt van de Rabobank en een waardebon van 10 euro van Peerenboom Fietsen. De winnaars in Wageningen mogen uitkomen bij de landelijke finale. Ze krijgen van Wielervereniging Ede bovendien een half jaar lidmaatschap. Deelname is gratis.

Bij de individuele tijdrit leggen de deelnemers het parcours twee keer alleen af. De tijdrit is een prima test wie van je fietsgroepje nu echt de sterkste benen heeft. Alle tijdrijders krijgen een waardebon van 10 euro van Peerenboom Fietsen.
Info en aanmelden: wageningsemuur.nl.

Geef een reactie