Ruilbeurs en pannenkoeken in Markt 17

Op vrijdag 12 oktober wordt er tussen 15.00 uur en 16.30 uur weer een ruilbeurs georganiseerd in het Wageningse inloopcentrum Markt 17. Een dag later, op zaterdag 13 oktober, is Markt 17 van 10.00 uur tot 15.00 uur weer tijdelijk ingericht als een pannenkoekenrestaurant.

De ruilbeurs van Markt 17 is inmiddels een begrip geworden. Spullen die voor de één geen waarde meer hebben, kan een ander vaak nog goed gebruiken. Je neemt iets mee dat je wel kwijt wilt en ruilt het om voor een artikel waar je meer mee kunt.
Het is een initiatief van de commissie Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking van de protestantse gemeente in Wageningen. Vrijwilligers bakken tegen een schappelijke prijs naturel, spek- en kaaspannenkoeken voor de gasten. Het is ook mogelijk om pannenkoeken mee te nemen voor thuis.
De opbrengst van de verkoop is voor het werk van Iljo de Keijzer op de Filipijnen.

Geef een reactie