Banenmarkt Vrijwilligerswerk 30 januari 2019

Op woensdag 30 januari 2019 organiseert het Vrijwilligers Centrum Wageningen wederom een Banenmarkt Vrijwilligerswerk. Bezoekers van de markt zijn mensen die zich oriënteren op vrijwilligerswerk. Voor jouw organisatie een uitgelezen gelegenheid om je te presenteren. Op voorgaande markten hebben diverse organisaties nieuwe vrijwilligers gevonden. Maar ook meer naamsbekendheid en informeel contact met andere vrijwilligersorganisaties waren belangrijke uitkomsten van deelname aan de markt.     

Om de banenmarkt te laten slagen, is het van belang dat er vele organisaties aanwezig zijn. We nodigen jouw organisatie dan ook van harte uit mee te doen. Ook als je op dit moment niet direct vrijwilligers zoekt.

Locatie
De markt vindt plaats in de bblthk. Dit is de beste keuze wat betreft prijs/kwaliteitverhouding en het laagdrempelige karakter. Bovendien kunnen we de markt zo kosteloos blijven aanbieden.

Aanmelden
De deelname is gratis. Er is plaats voor 40 organisaties. Meld je zo snel mogelijk aan via het digitale aanmeldformulier. Wees er snel bij want vol is vol.

In januari volgt een mail met praktische informatie.
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met mij op via 0317 214 100.

Geef een reactie