Christel Beentjes (Stichting Bio) en Martin Ruiter (Heerenstraat Theater)

Het Heerenstraat Theater ondersteunt Stichting Bio Vakantieoord

Het Heerenstraat Theater in Wageningen biedt bezoekers vanaf vandaag de mogelijkheid een donatie te doen aan Stichting BIO bij het kopen van een online ticket. Bezoekers van het Wageningse filmtheater kunnen op deze wijze een bijdrage leveren aan onbezorgde vakanties voor gezinnen met een gehandicapt kind.

Stichting Bio bezorgt families met een gehandicapt kind al meer dan 90 jaar onvergetelijke vakanties. Dit is mogelijk door het fantastische Bio Vakantieoord, een bijzonder vakantiepark gelegen in de Arnhemse bossen. Op dit vakantiepark staan 17 ruime en volledig aangepaste bungalows voor kinderen met een handicap. Ook overige faciliteiten zoals de manege, het zwembad en de bioscoop zijn volledig aangepast.

‘Stichting BIO is altijd verbonden geweest met de bioscoopsector. Oudere bezoekers herinneren zich wellicht de rammelende collectebussen van Bio Vakantieoord in de filmzalen. Gelukkig zijn er ondertussen gemakkelijkere en modernere alternatieven om te doneren,’ zegt Christel Beentjes van Stichting BIO. Martin Ruiter van het Heerenstraat Theater vult aan: ‘Op onze website hebben we een online doneer-button ingebouwd. Bij elke online betaling hebben onze bezoekers de mogelijkheid families een onbezorgde vakantie te bezorgen. Hier werken wij natuurlijk graag aan mee’.

Meer informatie over Bio Vakantieoord is te vinden op:
https://www.stichtingbio.nl

Geef een reactie