Parkeren Olympiaplein en Stadsbrink verandert

Vanaf 1 februari 2019 wordt betaald parkeren en vergunning parkeren ingevoerdop het Olympiaplein en de Stadsbrink. Het betaald parkeren is gedigitaliseerddoor het invoeren van kentekenparkeren. Alle bewoners hebben persoonlijk eenbrief ontvangen over de invoering.Hoe werkt het?U voert bij de parkeerautomaat het kenteken in en hoeft na betaling metmuntgeld of betaalpas niet meer terug te lopen naar de auto om eenparkeerticket op het dashboard te leggen. Het eerste uur is op het Olympiapleinen Stadsbrink gratis. Ook voor dit eerste uur geldt dat het kenteken geregistreerdmoet worden. De parkeercontroleur scant het kenteken van het geparkeerdevoertuig en controleert op deze manier of u heeft betaald voor het parkeren.PromotieteamEen speciaal promoteam maakt op 1, 2 en 3 februari bewoners en bezoekerswegwijs in het nieuwe parkeersysteem.PrivacyWanneer het juiste kenteken wordt ingevoerd, dan wordt het kentekendirect verwijderd nadat de parkeertijd ten einde is. Het kenteken (dus geenadresgegevens) wordt alleen een paar weken bewaard als een parkeerboetewordt uitgeschreven, wanneer niet betaald is, of wanneer het verkeerde kenteken is ingevoerd.

Geef een reactie