Gemeente Wageningen gaat weer jeugdlintjes uitreiken

De gemeente Wageningen gaat dit voorjaar weer de jeugdlintjes uitreiken. Het jeugdlintje is voor jonge Wageningers van 6 tot 18 jaar, die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Met het jeugdlintje wil de gemeente deze jonge mensen bedanken voor hun inzet. Kinderen en jongeren, die een lintje verdienen, kunnen individueel of als groep, tot vrijdag 29 maart worden aangemeld.
Kent u een Wageningse jongere die in het zonnetje gezet mag worden? Een jongere, die bijvoorbeeld altijd boodschappen doet voor de buurvrouw, of activiteiten organiseert voor een goed doel?
Maar ook kinderen die de buurt schoonhouden of het meisje dat regelmatig haar gehandicapte broertje wegbrengt, kunt u aanmelden voor het jeugdlintje. Ook jongeren die een bijzondere prestatie hebben geleverd op het gebied van sport of cultuur komen ook in aanmerking voor een lintje.
Wil je iemand opgeven voor een jeugdlintje, vul dan voor vrijdag 29 maart het aanmeldformulier in. Het formulier is te vinden op de website www.wageningen.nl

Geef een reactie