Vitaliteitsdag 55+ Wageningen Vitaal

Gezond en vitaal zijn en blijven, ook als u ouder bent, dat wil eigenlijk iedereen. Voldoende sporten en bewegen draagt daar aan bij. De gemeente Wageningen en Sportservice Wageningen nodigen iedereen uit Wageningen vanaf 55 jaar van harte uit om de eigen fitheid te laten testen en een beweegadvies op maat te krijgen op de Vitaliteitsdag 55+. Deze is op zaterdag 30 maart van 13.30 tot 17.00  uur in Sporthal de Vlinder. Deelname is gratis.

Tijdens de middag volgt u drie onderdelen. Als eerst wordt uw algehele fitheid getest. Deze test wordt begeleid door fysiotherapie M-Visio. Daarnaast krijgt u inzicht in het belang van gezondheid en bewegen bij een lezing van sport- en gezondheidscentrum de Plataan. Als laatste ontvangt u een sportadvies op maat van de buurtsportcoaches van Sportservice Wageningen en kunt u een aantal sporten vrijblijvend uitproberen. Rond 17.00 uur staat in de kantine van sporthal de Vlinder een gezond hapje en drankje voor u klaar en kunt u nog even informeel napraten.

Of u nu veel of weinig sport en beweegt, de Vitaliteitsdag 55+ is voor iedereen een aanrader en geschikt. We zien u graag op 30 maart om 13.30 uur in Sporthal de Vlinder. De koffie staat voor u klaar. Wel graag even opgeven vooraf. Dat kan door te bellen of mailen met buurtsportcoach Berry Hellegering van Sportservice Wageningen via 06 – 108 86 829 of berry.hellegering@sportservice-wageningen.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres, leeftijd en telefoonnummer.

Overzicht:

Vitaliteitsdag 55+

Zaterdag 30 maart

Sporthal de Vlinder, Hollandseweg 7, 6706 KN Wageningen

Inloop vanaf 13.00 uur, start om 13.30 uur

Deelname is gratis  Opgeven: Berry Hellegering / 06 – 108 86 829 / berry.hellegering@sportservice-wageningen.nl

(Vermeld bij e-mailaanmelding uw naam, leeftijd, telefoonnummer en adres).

Beweegprogramma Wageningen Vitaal

Vanaf 8 april biedt Sportservice Wageningen, i.s.m. verschillende beweegaanbieders, een 10-weeks beweegprogramma aan. Het gaat om één beweegmoment per week en u probeert vijf verschillende sporten en beweegvormen uit. Concreet zijn dat tafeltennis, fitness, sport- en spel, badminton en volleybal.

Het beweegmoment wordt op de volgende dagen en tijden aangeboden:

Dag Tijdstip Locatie

Maandag Van 10.00 – 11.00 uur Sporthal de Tarthorst, Wageningen

Woensdag Van 14.30 – 15.30 uur Sporthal de Tarthorst, Wageningen

Woensdag  Van 18.30 – 19.30 uur Gymzaal Marijkeweg, SBO de dijk, Wageningen

Aanmelden voor het beweegprogramma kan via bijgevoegd formulier of digitaal via www.sportservice-wageningen.nl/wageningenvitaal. Na aanmelding ontvangt u een informatiebrief met de verdere inhoud van het programma en de data.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met buurtsportcoach Berry Hellegering van Sportservice Wageningen via 06 – 108 86 829  of stuur een e-mail naar berry.hellegering@sportservice-wageningen.nl

Geef een reactie