Binnenstadswinkel gaat verhuizen

De Binnenstadswinkel verhuist deze zomer van het pand Hoogstraat 15 naar een nieuwe locatie, Hoogstraat 60. In dit pand was voorheen bakker Stolk en later de taartenwinkel gevestigd. De huidige locatie krijgt een nieuwe bestemming, Brownies & Downies gaat namelijk uitbreiden.


Op woensdagochtend 4 september is de feestelijke heropening van de Binnenstadswinkel “Ruimte voor de binnenstad” op de nieuwe locatie Hoogstraat 60. De opening is tijdens het wekelijkse inloopspreekuur van wethouder Gudden. Elke woensdag van 11.00-12.00 uur is hij in de Binnenstadswinkel te spreken over de binnenstad. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Op de vrijdagmiddagen is het inloopspreekuur van 14.30-17.00 uur, dan is een projectmedewerker aanwezig. Let op: in verband met de zomervakantie is de Binnenstadswinkel gesloten vanaf woensdag 24 juli tot 4 september.

De Binnenstadswinkel is het fysieke hart van het programma ‘Aan de slag met de Binnenstad’. Hierin werken inwoners, ondernemers, studenten en de gemeente samen aan initiatieven die de binnenstad levendig en aantrekkelijk maken en houden. In de afgelopen jaren hebben meer dan 20 lokale organisaties gebruik gemaakt van de ‘Ruimte voor de Binnenstad’ voor theater, een expositie, een pop-uprestaurant, radio-studio, studieruimte, knutselen, presentaties en natuurlijk vergaderen, ontmoeten en inspireren.

Op de foto staat de nieuwe locatie van de Binnenstadswinkel, aan de Hoogstraat 60. Dit is het voormalige pand van bakkerij Stolk.

Geef een reactie