Bezoek een duurzaam huis

Wat komt er allemaal kijken bij het verduurzamen van je woning? Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan waar zij langere tijd mee bezig zijn en waar veel belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. Het bezoeken van een woning tijdens de Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november kan een goede eerste stap zijn om kennis op te doen. Huiseigenaren stellen gastvrij hun woning open en vertellen over hun aanpak, ervaringen en de keuzes die zij hebben gemaakt. Voor iedereen die zijn woning wil verduurzamen een aanrader! Een bezoek aan een woning en de uitwisseling met de bewoners en andere bezoekers geeft veel nieuwe ideeën hoe je tot een goede aanpak komt voor je eigen woning. Op www.duurzamehuizenroute.nl/wageningen is te zien welke woningen er bij u in de buurt opengaan. Er zijn geen kosten aan verbonden. Vanwege de grote belangstelling is vroeg inschrijven een aanrader. Wilt u uw eigen huis openstellen? Meld u dan aan bij Chantal Steuten, chantal.steuten@wageningen.nl

 

Geef een reactie