Damvereniging WSDV uit Wageningen wint 4.166 euro in SBS6-programma Echt Waar?!

Damvereniging WSDV uit Wageningen heeft in het televisieprogramma Echt Waar?!, dat afgelopen zaterdag werd uitgezonden op SBS6, 4.166 euro in de wacht gesleept voor haar vereniging. Na een spannende strijd wist de damvereniging die is aangesloten bij de VriendenLoterij, 4.166 euro van de totale prijzenpot van 50.000 euro te claimen voor de professionalisering van het trainingsmateriaal.

Marcel Monteba, voorzitter sponsorcommissie WSDV: “Wat is dit fantastisch! Dankzij dit bedrag kunnen we afstappen van ons traditionele trainingsmateriaal en een touchscreen-scherm met ingebouwde computer aanschaffen. Toen de trainers dit hoorde, waren ze superblij. Dit maakt echt een groot verschil!”

Echt Waar?!
In Echt Waar?! leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi steeds twee verhalen of stellingen voor. Het is aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet, om daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen voor de club, vereniging of stichting waarvoor ze spelen. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Versteegh.

In Echt Waar?! spelen clubs, verenigingen en stichtingen mee die zijn aangesloten bij de VriendenLoterij. In het programma wordt bovendien elke week de Club van de Week bekendgemaakt. Deze club, stichting of vereniging krijgt van de VriendenLoterij 10.000 euro om een maatschappelijk project te realiseren. Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De actie loopt nog tot het einde van het jaar.

Geef een reactie