Nieuwsberichten over RTV Rijnstreek

22 en 23 december De Wageningse Top 400

 

 

 

Rijnstreek 106FM zendt vanuit het Rijnstreek Live-cafe van 22 december 12.00 uur tot 23 december 00.00 uur de Wageningse Top 400 uit. Een lijst samengesteld voor en door Wageningers. Geen voorgekauwde lijstjes maar jouw persoonlijk muzieksmaak want JIJ stelt de Top 400 samen. Geef daarvoor maximaal 10 favoriete nummers door via onderstaande link. Je mag je eigen muzieksmaak doorgeven zoals Hardrock, Nederlandstalige nummers, Blues of jazz, de nieuwste van Justin Bieber of Pharrell Williams of ga je meer voor de traditionele klassiekers van The Beatles, The Eagles, Queen of Boudewijn de Groot? Je kunt natuurlijk ook de echte Wageningse Lisa Lois, Toontje Lager of lokaal Wagenings talent opgeven. Kortom, alle soorten en stijlen muziek zijn mogelijk.Tijdens de Top 400 vinden er in het Rijnstreek Café diverse evenementen plaats en is het mogelijk om onze programma makers live aan het werk te zien. En als je altijd al radio hebt willen maken bieden we je de mogelijkheid om in de nacht een deel van de Top 400 te presenteren. De gehele maand november kan je jouw favoriete singles (max. 10) doorgeven. Dat kan online of via de stemformulieren die op diverse locaties in het centrum van Wageningen te vinden zijn. Als je ook je contactgegevens doorgeeft krijg je wellicht de mogelijkheid om live jouw nummer 1 toe te lichten.

Geeft hier je favoriete nummers door (max 10):
https://www.survio.com/survey/d/Y6E8M3M8A4V8E5F6K

Nieuwe radioprogrammering per 1 oktober

Per 1 oktober wordt de radioprogrammering van Rijnstreek FM aangepast.
Met de nieuwe radioprogrammering en -indeling heeft de omroep de mogelijkheid meer binding te krijgen met wat er leeft in Wageningen. En worden de programma’s uitgezonden op uitzendtijden die beter passen bij de tijdsbesteding van de luisteraars. De vertrouwde radioprogramma’s blijven maar er zijn programma’s bijgekomen, bestaande programma’s worden herhaald of verhuizen naar een andere tijd.

Wat is er nieuw?
Maandag
Om 10:00 uur in de ochtend wordt Jazz met Andrea van de zondag herhaald.
Om 21:00 uur gaan we de politieke gemeenteraadsavonden weer via de radio uitzenden met commentaar en toelichtingen.

Dinsdag
Om 19:00 uur start een nieuw radioprogramma Indie studio met Bart Nijland, hij draait muziek die je niet zo vaak hoort op de radio.

Woensdag
Van 22:00 tot 24:00 uur: Je weet niet wat je hoort met Ton van Rhoon en Stephan Verrips, over de verschillende culturen in Wageningen met bekende Wageningers in de studio en passende muziek.

Donderdag
De dancemixen verhuizen naar de donderdagavond van 22:00 tot 24:00 uur

Vrijdag 
Rijnstreek Classics met Daniel Ceelen-Blokker start op de vrijdagavond om 19:00 uur en om 20:00 uur Diana met haar mixtapes, een mix van vergeten hits in diverse muziekstijlen. Om 21:00 uur start het nieuwe programma Rijnstreek Live-Café. Diverse evenementen vinden er plaats in Wageningen. Op de vrijdagavond in het live-café worden opnames van deze evenementen uitgezonden. Denk aan Goed gesprek onder de Linden, Quit is the new Loud, Cultureel Café, Bluesclub XXL enz..

Herhalingen
Om 10:00 uur wordt op de maandagochtend Jazz met Andrea herhaald, donderdagochtend Wageningen Actueel en vrijdagochtend Je weet niet wat je hoort.

Bekijk de nieuwe programmering hier.

1 2 3