AED op de Markt

Op initiatief van de SOW (Stichting Ondernemersfonds Wageningen), de horecaondernemers op de Markt en de Marktcommissie is er nu ook een AED beschikbaar in het centrum van Wageningen. De AED is bevestigd aan de buitenzijde van het stadhuis en is 24/7 beschikbaar. De AED kan door iedereen die daartoe is opgeleid worden gebruikt. Ondernemers rondom de markt hebben zich aangemeld voor de AED-training. De aanschaf van de AED is betaald uit het budget voor de Binnenstad, een veilige en vitale binnenstad is voor bezoekers, bewoners en ondernemers van belang. Tijdens de openingstijden van het stadhuis kan gebruik worden gemaakt van de AED die in de hal van het stadhuis hangt. Wanneer het stadhuis gesloten is kan nu dus ook in het centrum gebruik worden gemaakt van een AED. Aanleg en onderhoud wordt gezamenlijk door de horeca op de markt, de SOW en de marktcommissie betaald. Vanuit het programma ‘Aan de slag met de binnenstad’ worden initiatieven voor de levendige en vitale binnenstad uitgewerkt door de begeleidingsgroep

 

Geef een reactie