Adverteren

De lokale omroep RTV Rijnstreek heeft vele mogelijkheden om te adverteren in beeld en geluid. Dagelijks kan een commercial van uw bedrijf bekeken worden in de kabelkrant. Of een radiocommercial te horen zijn aan het begin van een uitzending. Ook behoort een TV-commercial tot de mogelijkheden of een advertentie via onze social media.

De productie van deze commercials worden door professionals volgens uw wensen en budget gemaakt. Wij hebben diverse commercialpakketten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Zodanig dat reclame voor elk bedrijf tot de mogelijkheden behoort. Wij kunnen u adviseren en met u meedenken om uw reclamecampagne en budget op een efficiënte wijze in te zetten en tot een succes te maken.

Business-to-Business.
Veel bedrijven twijfelen erover of zij wel moeten adverteren op de radio, omdat hun product/dienst bestemd is voor business-to-business en niet business-to-consumer. Gezien het brede luisterpubliek, waaronder ook (startende) ondernemers, is adverteren bij RTV Rijnstreek het geschikte medium bij uitstek om ook business-to-business te adverteren.

Business-to-Consumer.
Iedereen luistert naar de radio. Of je parfum, schoenen, auto’s of bruidsjurken verkoopt, er luisteren altijd potentiële klanten. De commercial richt zich op jouw klanten door de juiste combinatie van inhoud en tijdstip van uitzenden.

Waarom adverteren op de radio en/of Televisie.
– Groot bereik
– Relatief goedkoop
– Lokaal sterk
– Selectief
– Geen zapmedium en daardoor langere luistertijden
– Flexibel en snel inzetbaar

Informeer eens naar de reclamemogelijkheden en stuur een mail naar bestuur@rtvrijnstreek.nl of bel naar:
06-22692519. Wij komen dan bij u langs en leggen graag de verschillende mogelijkheden uit.