Ankeiler: De inmiddels gestopte wielrenster Annemiek van Vleuten uit Wageningen is koninklijk onderscheiden.

De inmiddels gestopte wielrenster Annemiek van Vleuten uit Wageningen is koninklijk onderscheiden.

Ankeiler: De Katholieke studentenvereniging Sint Franciscus Xaverius organiseerde "Francerious Request" van 24 tot en met 26 november, een 72-uur durende non-stop radio-uitzending en sponsoracties om geld in te zamelen voor 20 minimagezinnen die aangesloten zijn bij de Stichting van Wal naar Schip.

De Katholieke studentenvereniging Sint Franciscus Xaverius organiseerde "Francerious Request" van 24 tot en met 26 november, een 72-uur durende non-stop radio-uitzending en sponsoracties om geld in te zamelen voor 20 minimagezinnen die aangesloten zijn bij de Stichting van Wal naar Schip.

Ankeiler: Er hangt een fors hoger prijskaartje aan het infraproject 'Beter Bereikbaar Wageningen' (BBW). Dat blijkt uit een nieuwe rapportage van de provincie Gelderland.

Er hangt een fors hoger prijskaartje aan het infraproject 'Beter Bereikbaar Wageningen' (BBW). Dat blijkt uit een nieuwe rapportage van de provincie Gelderland.

Ankeiler: GroenLinksPvdA is bij de Tweede Kamerverkiezingen de grootste partij in Wageningen geworden gevolgd door de PVV. Het totale opkomstpercentage in Wageningen is 83,65 %.

GroenLinksPvdA is bij de Tweede Kamerverkiezingen de grootste partij in Wageningen geworden gevolgd door de PVV. Het totale opkomstpercentage in Wageningen is 83,65 %.

Ankeiler: De Katholieke studentenvereniging Sint Franciscus Xaverius houden op 24, 25 en 26 november een Francerious Request om geld op te halen voor kinderen van minimagezinnen.

De Katholieke studentenvereniging Sint Franciscus Xaverius houden op 24, 25 en 26 november een Francerious Request om geld op te halen voor kinderen van minimagezinnen.

Bevat Video: Video
Ankeiler: Toen in 2019 de schop letterlijk en figuurlijk door natuurgebied Binnenveld bij Wageningen ging, had niemand kunnen voorspellen dat er bijna vijf jaar later al een enorme verbetering van de natuurkwaliteit zou zijn.

Toen in 2019 de schop letterlijk en figuurlijk door natuurgebied Binnenveld bij Wageningen ging, had niemand kunnen voorspellen dat er bijna vijf jaar later al een enorme verbetering van de natuurkwaliteit zou zijn.

Ankeiler: Woensdag 22 november 2023 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Bent u er nog niet helemaal uit wat u moet stemmen?

Woensdag 22 november 2023 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Bent u er nog niet helemaal uit wat u moet stemmen?

Ankeiler: Ton Sijbrands presenteerde zaterdag 11 november in het clubgebouw van WSDV De Doorbraak het eerste lijvige deel van zijn damautomonografie zoals de 73-jarige oud-wereldkampioen het zelf noemt.

Ton Sijbrands presenteerde zaterdag 11 november in het clubgebouw van WSDV De Doorbraak het eerste lijvige deel van zijn damautomonografie zoals de 73-jarige oud-wereldkampioen het zelf noemt.

Ankeiler: We zijn voorlopig niet van de regen af. Dat zegt weerman Johnny Willemsen van Weerplaza dinsdag.

We zijn voorlopig niet van de regen af. Dat zegt weerman Johnny Willemsen van Weerplaza dinsdag.

Ankeiler: WSDV is bepaald niet met lege handen teruggekomen van het jeugdwereldkampioen in Polen.

WSDV is bepaald niet met lege handen teruggekomen van het jeugdwereldkampioen in Polen.

Ankeiler: Alle huisartsenposten in Nederland hebben sinds maart dit jaar een nieuwe naam.

Alle huisartsenposten in Nederland hebben sinds maart dit jaar een nieuwe naam.

Ankeiler: De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een kelderbox vol gestolen fietsen gevonden in Wageningen. Het gaat om acht elektrische fietsen, laat de politie op Facebook weten.

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een kelderbox vol gestolen fietsen gevonden in Wageningen. Het gaat om acht elektrische fietsen, laat de politie op Facebook weten.

Ankeiler: Vanaf zondag 5 november zendt RTV Rijnstreek TV elke week een kerkdienst uit. Deze uitzendingen vinden elke zondag vanaf 10 uur 's ochtends plaats via het tv-kanaal van RTV Rijnstreek.

Vanaf zondag 5 november zendt RTV Rijnstreek TV elke week een kerkdienst uit. Deze uitzendingen vinden elke zondag vanaf 10 uur 's ochtends plaats via het tv-kanaal van RTV Rijnstreek.

Ankeiler: Twee mannen uit Wageningen en Rhenen moeten een geldboete betalen voor het stelen en in brand steken van een regenboogvlag in Wageningen.

Twee mannen uit Wageningen en Rhenen moeten een geldboete betalen voor het stelen en in brand steken van een regenboogvlag in Wageningen.

Lead image 1:
Lead image TXT 1: Mo Quirijnen van de Nijmeegse studentenvakbond AKKU. Foto: Omroep Gelderland
Ankeiler: Hij is van de pechgeneratie: Tom uit Nijmegen studeerde zeven jaar en bouwde zo een studieschuld op van maar liefst 60.000 euro.

Hij is van de pechgeneratie: Tom uit Nijmegen studeerde zeven jaar en bouwde zo een studieschuld op van maar liefst 60.000 euro.

Lead image 1:
Lead image TXT 1: Heike Verheul. Foto: WSDV
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Darya Tkachenko. Foto: WSDV
Ankeiler: Jan Groenendijk staat ruim halverwege het wereldkampioenschap dammen in Curaçao in de middenmoot en een straatlengte achter op koploper Yuri Anikeev.

Jan Groenendijk staat ruim halverwege het wereldkampioenschap dammen in Curaçao in de middenmoot en een straatlengte achter op koploper Yuri Anikeev.

Ankeiler: Wageningen is weer een muziekevenement rijker. Elek zondag treden er artiesten op bij de theekoepel aan het Wallenpad.

Wageningen is weer een muziekevenement rijker. Elek zondag treden er artiesten op bij de theekoepel aan het Wallenpad.

Ankeiler: Van 9 t/m 15 oktober is het Nationale Wecycleweek. 'Ga ook de uitdaging aan, haal alles uit de kast en ga wecyclen' is de slogan van deze week.

Van 9 t/m 15 oktober is het Nationale Wecycleweek. 'Ga ook de uitdaging aan, haal alles uit de kast en ga wecyclen' is de slogan van deze week.

Volgende