Over ons

RTV Rijnstreek is de publieke lokale omroep voor de gemeente Wageningen. Vanuit de studio aan de Stationstraat in Wageningen verzorgen ongeveer 25 vrijwilligers radio- en (tekst) tv-uitzendingen.

Rijnstreek FM verzorgt de  radioprogramma van RTV Rijnstreek en zendt 24 uur per dag muziek en informatie uit. Non-stop muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80,  ’90, 00′ en de hits van nu afgewisseld met NOS-nieuws op de hele uren en twee maal per uur het lokale nieuws van Wageningen. Ook zend Rijnstreek FM gepresenteerde programma’s uit op vastgestelde uren. hiervoor kunt U de programmering op onze site raadplegen.

Rijnstreek TV is het televisie kanaal van RTV Rijnstreek en zend 24 uur per dag Tekst -TV uit met daarin nieuws en informatie met betrekking op de gemeente Wageningen Tijdens bepaald uren verzorgt Rijnstreek TV geproduceerde televisie programma’s uit. Hiervoor kunt U de programmering op onze site raadplegen.

 

Vrijwilligersorganisatie.

RTV Rijnstreek draait voor 100% op vrijwilligers en heeft geen betaalde bestuurders of medewerkers in dienst. De organisatie vorm van RTV Rijnstreek is een stichting.Het bestuur werkt nauw samen met het PBO (Programmabeleid Bepalend Orgaan) .

Sociale Media

De omroep is actief op diverse sociale media platformen. Je vind ons onder andere op Youtube, facebook en twitter. Overal vind je ons onder de naam “rtvrijnstreek”.