“Je weet niet wat je hoort” nieuw op RTV Rijnstreek

‘Je weet niet wat je hoort’. Dat is de prikkelende titel van het nieuwe radioprogramma van RTV Rijnstreek, samengesteld en gepresenteerd door Ton van Rhoon en Stephan Verrips.
Iedere woensdagavond duiken zij tussen tien en twaalf in het rijke internationaal getinte culturele leven van Wageningen. Met muziek uit alle windstreken, maar ook met verrassende gasten, hun al even verrassende verhalen en een culturele agenda, die in Wageningen inmiddels bol staat van verrassende initiatieven en activiteiten. In interviews aandacht voor wat er dit winterseizoen allemaal te beleven valt op het filmdoek, in het theater en op de verschillende podia. Zowel in de stad als op de campus. Kortom ‘Je weet niet wat je hoort’ gaat over wat er zich allemaal afspeelt in een ‘wereldstadje’ aan de Rijn, op dertig vierkante kilometer met meer dan 130 verschillende nationaliteiten. Hier klinken de buitenlandse klanken inmiddels vaak even luid als het oude vertrouwde Wagenings. ‘Je weet niet wat je hoort’ wordt iedere vrijdagochtend tussen tien en twaalf herhaald op Rijnstreek FM.
Woensdagavond 27 september is restaurateur Antonio Francisco en eigenaar van Sa Lolla, de eerste studiogast in ‘Je weet niet wat je hoort’. Presentator Ton van Rhoon gaat met hem in gesprek over zijn jeugd in Portugal, de ervaringen die hij opdeed als wereldreiziger en zijn visie op integreren in de Nederlandse, maar ook de Wageningse gemeenschap. Natuurlijk wordt, tussen de gesprekken door, de prachtige klank van de Fado niet vergeten en geeft Antonio ongetwijfeld een heerlijk Portugees recept prijs.
‘Je weet niet wat je hoort’ is de beluisteren via de ether, de kabel en het internet. De frequenties vindt u zowel op de website als op de kabelkrant van RTV Rijnstreek.

Geef een reactie