Nieuwe studio RTV Rijnstreek geopend

Zaterdagochtend 6 oktober 2018 verrichtte burgemeester Geert van Rumund van de gemeente Wageningen door dwars door de aankondigingsposter in de deuropening te lopen de officiële openingshandeling van de nieuwe studio van RTV Rijnstreek aan de Stationsstraat.

Tijdens de openingsuitzending, die live werd uitgezonden via radio en tv, namen diverse Wageningse gasten plaats aan tafel in de studio. Onder hen waren burgemeester Geert van Rumund, Sjaak Driessen; de directeur van de bblthk, maar ook burgemeester Gémesi van de Hongaarse stad Gödöllo, dat sinds 1992 een stedenband heeft met Wageningen.
Ook werd tijdens de live-uitzending muziek gedraaid van Wageningse artiesten, waaronder Toontje Lager, dat zijn oorsprong had in Wageningen.
De opening van de nieuwe studio van RTV Rijnstreek aan de Stationsstraat werd zaterdag uitgebreid uitgezonden op radio en tv. Voor wie dit gemist heeft is er goed nieuws; op zondag 7 oktober wordt een en ander nogmaals uitgezonden vanaf 13.00 uur.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie