Getuigen over dreigende man in trein

De man die donderdag aan het begin van de middag door de politie uit een trein werd gehaald op station Veenendaal-De Klomp, viel reizigers lastig en kwam agressief over. De politie vroeg reizigers vervolgens of ze de man met een tas of pakketje hadden gezien. Dat blijkt uit verhalen van verschillende reizigers die in de bewuste trein naar Utrecht zaten.

Dycho Bonnamy uit Nijmegen zag de man voor het eerst voorbij komen toen de trein nog onderweg was van Nijmegen naar Arnhem. Volgens David uit Zeist bleef de trein stilstaan op station Veenendaal-De Klomp. Daar praatte de man tegen hem. Ook tegen Bonnamy begon de man te praten.
De politie meldde wat later dat de man had gedreigd verschillende reizigers iets aan te doen. Hij had vermoedelijk harddrugs bij zich. De politie droeg hem over aan de crisisdienst omdat hij ‘een verwarde indruk’ maakte.

Geef een reactie