RTV Rijnstreek

De lokale omroep voor Wageningen en omgeving.

Uit in Wageningen

 

G!ds

G!ds producten

Online Expo: 42 dingen van Kruithof

Wat deden kunstenaars met de 42 dingen die er in Doos 42 zaten uit de nalatenschap van filosoof Jaap Kruithof? Vaasjes, bakjes, een kleerhanger, houten kipjes, een lapje stof en ogenschijnlijk onbeholpen staaltjes huisvlijt.

Buitenfilm: The Rolling Stones - Havana Moon

We schrijven 25 maart 2016. Goede vrijdag. Een historische dag voor zowel The Rolling Stones als voor de rock ‘n’ roll geschiedenis van Cuba. Voor het eerst in de geschiedenis van het Caraïbische eiland geeft een rockband een (gratis) openluchtconcert.

Cultuurzomer in Torckpark: Peuter- en kleuterdansmix

Heerlijk dansen op de leukste en bekendste kids-hits. Van deze energieke workshop krijgt elk kind en iedere ouder een glimlach op zijn of haar gezicht. Spelen met muziek, expressie en bewegen in de ruimte worden ingezet voor het ultiem dansplezier. Ticket hoeft alleen voor het deelnemende kind gereserveerd te worden.

Cultuurzomer in Torckpark - Global Meetings: Sweet

Een ontmoetingsconcert met China en Wageningen. Sweet Potato bestaat uit Chinese jongeren die hier studeren. Zij spelen enthousiast op traditionele Chinese muziekinstrumenten, zoals de guzheng, qin en de bamboe fluit, en vinden het leuk om over hun instrumenten en muziek te vertellen.

Griekse Taveerne in de Nude

Intercultureel eten/Zomereditie 2020. Gaan jullie niet naar het buitenland deze zomer? Maar wel zin in zomerse sferen?? Kom dan genieten in onze Griekse taveerne. Zes weken op maandagavond een heerlijke Griekse driegangen maaltijd voor een heel zacht zomers prijsje. Het kost 7,50 per maaltijd. Graag reserveren.

<
1