RTV Rijnstreek

De lokale omroep voor Wageningen en omgeving.

Uit in Wageningen

 

G!ds

G!ds producten

Kledingboetiek in de Nude

Ook onze 2e kans kledingwinkel is weer open. Elke dinsdag, woensdag en donderdag. Normaal gesproken van 10-12 uur en van 14-16 uur, maar in de Zomervakantie hebben wij andere openingstijden. De Kledingboetiek is dan geopend van 11-12 en van 14-15 uur. De Kledingboetiek is helemaal opnieuw ingericht en opgeruimd.

Beiaardier Boudewijn Zwart speelt verzoeknummers

Hoog in de toren gezeten strooit onze stadsbeiaardier Boudewijn Zwart zijn vrolijke klokkenklanken over de stad uit. Tijdens de Wageningse Cultuur Zomer speelt hij iedere woensdagmorgen van 9.30 uur tot 10.30 verzoeknummers tijdens de markt. ‘Ik ben er heel blij mee’ glundert Boudewijn Zwart. ‘Sinds 2004 speel ik slechts eens in de veertien dagen op het carillon van de Grote Kerk.

Cultuurzomer in Torckpark: Beatcreating met Muziekschool

Maak je eigen beat! Met hulp van beatcreator en sounddesigner Jimmy Amatngali ga je aan de slag met de Beatcreating systemen en DJ sets die Jimmy mee heeft genomen. Eerst maak je je eigen beat, die je daarna kan mixen. Na afloop stuurt Jimmy de beats op. Er kunnen steeds 2 x 2 deelnemers tegelijk starten.

Vaar met de Blauwe Bever met de stroom mee naar het

Tocht lang mooie en unieke oevergebieden Vanaf het vertrek met het safarischip De Blauwe Bever uit Wageningen geniet je al van het mooie rivierlandschap. Een gids aan boord geeft uitgebreide uitleg over bezienswaardigheden langs de rivier en haar oevers, over flora en fauna en over het waterbeheer.

Buitenfilm: Buurman & Buurman Experimenteren Er Op Los!

De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine!

2