RTV Rijnstreek

De lokale omroep voor Wageningen en omgeving.

Uit in Wageningen

 

G!ds

G!ds producten

Online Expo: 42 dingen van Kruithof

Wat deden kunstenaars met de 42 dingen die er in Doos 42 zaten uit de nalatenschap van filosoof Jaap Kruithof? Vaasjes, bakjes, een kleerhanger, houten kipjes, een lapje stof en ogenschijnlijk onbeholpen staaltjes huisvlijt.

Een avondvaart met Safarischip De Blauwe Bever, hoe

In de avond is er rust op en langs de Rijn. Vanaf het vertrek met het safarischip De Blauwe Bever uit Wageningen geniet je van het mooie rivierlandschap, wat een sprookjesachtig tafereel op kan leveren. Een gids aan boord geeft uitgebreide uitleg over bezienswaardigheden langs de rivier en haar oevers, over flora en fauna en over het waterbeheer.

Met de Blauwe Bever van West naar Oost vanaf Wageningen

Het safarischip vaart van Wageningen tot aan het sluis/stuwencomplex bij Driel. Tijdens de vaart vertelt de gids aan boord je over het rivierlandschap, de oevers en over de flora en fauna. Bij het sluis/stuwencomplex volgt een uitleg van de werking en de functie van de sluis/stuwencomplexen in de Nederrijn.

Inloop Jongerencentrum 't Oude Bijenhuis

In het jongerencentrum kun je in een relaxte sfeer je leeftijdsgenoten tussen de 14 en 24 jaar ontmoeten. Je kan er poolen, tafelvoetballen en tafeltennissen, en je kunt spelen op Playstation 3, X-box 360 of Wii. Je kan er gebruik maken van internet en er zijn 3 computers op een lan-netwerk om tegen elkaar te spelen.