Geschreven door RTV Rijnstreek
6 maart 2023 21:05

WAVV afgetroefd door Renswoude
Wavv verliest van Renswoude. Foto: WAVV

- WAVV moest afgelopen zaterdag aantreden in Renswoude tegen de gelijknamige ploeg die bekendstond als een ploeg die vanaf het begin een flinke dosis wedstrijdspirit en doorzetting op de mat legt.

Vanaf het beginsignaal van de scheidsrechter ging de thuisploeg vol aan de bak, en hielden WAVV door opportunistisch spel op eigen helft, Het lukte Renswoude om in de24e minuut te scoren, een aanval liep over diverse schijven richting keeper van WAVV en het was Ruben Smit die met een geweldig schot net buiten het grote hok, de 1-0 kon binnenschieten. WAVV kwam in het begin van de tweede helft wat meer in de wedstrijd en probeerde wat meer richting doel van de tegenstander te spelen, zo creëerde zij toch wel enkele kansen, maar de achterhoede en keeper van de thuisploeg stopten deze dadendrang bekwaam.

In de 60e minuut probeerde Adnane door een dubbele wissel, Sem de Leeuw en Guus Arndts moesten plaatsmaken voor Glenn Gerritsen en Mike van Schaik, de wedstrijd nog meer naar zich toe te trekken, dit scheen te werken er werd daardoor meer druk gezet op de achterhoede van Renswoude.

In de 82e minuut werd een afgeslagen corner van WAVV meteen naar de spits Jasper Koster gespeeld, die een vrij veld voor zich had en met een lepe boogbal de uitgelopen Luc Huurman verschalkte en de 2-0 was een feit. WAVV was verslagen want twee minuten later was het Paul Daalmeyer die de trekker definitief overhaalde en met een ferm schot de 3 – 0 binnen schoot. Gelukkig voor WAVV hadden ook alle concurrenten die aanspraak konden maken op het binnen halen van de 2e periode niet hun dag want ook zij verloren hun wedstrijden.

A.s. Zaterdag 11 maart kan WAVV thuis tegen Advendo bij winst de 2e periode binnenhalen.