Ankeiler: Van 9 t/m 15 oktober is het Nationale Wecycleweek. 'Ga ook de uitdaging aan, haal alles uit de kast en ga wecyclen' is de slogan van deze week.

- Van 9 t/m 15 oktober is het Nationale Wecycleweek. 'Ga ook de uitdaging aan, haal alles uit de kast en ga wecyclen' is de slogan van deze week. Geef apparaten en lampen die niet meer gebruikt worden een tweede leven of lever deze in voor recycling. Dan worden het grondstoffen die weer gebruikt kunnen worden'.

Snel inleveren is gratis puzzel

Als je in de wecycle-week snel lampen en apparaten bij de gemeentelijke milieustraat en heel veel kringloopwinkels inlevert, krijg je een gratis Wecycle puzzel (op=op). Inleveren van de apparaten is eenvoudig, maar de puzzel is dat niet: zelfs een doorgewinterde puzzelaar is hier wel even mee bezig. Op de puzzel zelf is een mix van oude en nieuwe producten te zien: van recycling naar grondstof.

Nog meer kansen voor oude elektrische apparatuur

Op watismijnapparaatwaard.nl staan nog meer mogelijkheden om een afgedankt elektrisch apparaat een tweede leven te geven. Want sommige elektronica is nog prima en kunnen nog verkocht worden. Ook zijn kringloopwinkels een prima optie om afgedankte maar nog werkende producten in te leveren.

šŸ’¬ WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Meer over

Deel dit artikel