Ankeiler: Wageningen is weer een muziekevenement rijker. Elek zondag treden er artiesten op bij de theekoepel aan het Wallenpad.

Wageningen is weer een muziekevenement rijker. Elek zondag treden er artiesten op bij de theekoepel aan het Wallenpad. De eerste editie van “De Theetuin op zondag” bij het Theehuis kan een succes worden genoemd. De talentvolle Bart Zeal, die zichzelf op gitaar begeleide met folklore en andere liedjes, beet het spits af van de vijf zondagen in De Theetuin.

Het initiatief om het Theehuis weer een centrale plek in Wageningen te geven werd door het aanwezige publiek zeer gewaardeerd. Het theehuis ligt nogal afgelegen achter de huizen van het Bowlespark en op deze manier wordt dit monumentale gebouwtje weer in de spotlights gezet.

Wageningen heeft meerdere mooie plekjes maar het Theehuis is een uniek plekje en verdient het om in oude glorie hersteld te worden en voor de toekomst van Wageningen bewaard te blijven. Het Theehuis kan dan een locatie worden waar diverse culturele evementen gehouden kunnen worden. Komende zondag 8 oktober, is Eric Meijer te gast.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Meer over

Deel dit artikel